Kasza jaglana z awokado, suszonymi pomidorami i słonecznikiem

wpis w: blog, Kuchnia, Warzywne, z awokado, z pomidorami | 0

Pochodzenie przepisu

Qchenne Inspiracje FIT

 

 

Składniki

  • kasza jaglana – 1/2 szklanki ugotowanej kaszy
  • awokado – 1 sztuka
  • słonecznik – 2 łyżki
  • suszone pomidory – 5-6 sztuk
  • natka pietruszki – 1/4 pęczka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kaszę jaglaną wypłukać, zalać wodą (u mnie szklanka), posolić i gotować 20 minut.

Słonecznik podprażyć (trzymać przez chwilę na gorącej patelni bez oleju) na patelni. Awokado i pomidory suszone pokroić.

Wymieszać kaszę jaglaną, suszone pomidory, prażony słonecznik i awokado. Można posypać natką pietruszki.

 

I jak?

Dla mnie poprawnie, ale bez rewelacji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Facebooktwittergoogle_plus